Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rizoto s rybičkami v tomatě

Rizoto s rybičkami v tomatě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
994 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Rýži zalijeme horkou osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Rybičky v tomatě (zbavených páteří) pokrájíme nadrobno, vložíme na cibuli, prohřejeme a přimícháme rýži. Na talíři zdobíme jemnými proužky nakrájené papriky.


Maminčiny recepty

30. 11. 2009, Recept navštíven: 1477x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
recept na rizoto, ktore sa da občas urobiť

28. 11. 2016, 19:57

Přidat komentář

Facebook komentáře