Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
25min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
1.0g cukrů
15.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.

přidejte na:
JanaB

04. 12. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Když není uzené, tak tam dávám klobásový kabanos nebo ostravskou klobásu

30. 11. 2014, 08:47

Chybí obrázek
dobré rizoto

22. 11. 2015, 15:46

Chybí obrázek
skvelé rizoto

12. 12. 2015, 17:22

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.