Rizoto s uzeným masem a zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
148
kalorií
1.0g
cukrů
15.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.
JanaB04. 12. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.