Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 30min , porce

148 kalorií, 1.0g cukrů, 15.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.

JanaB

04. 12. 2013, Recept navštíven: 3164x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rizoto s uzeným masem a zeleninou Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když není uzené, tak tam dávám klobásový kabanos nebo ostravskou klobásu

30. 11. 2014, 08:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré rizoto

22. 11. 2015, 15:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelé rizoto

12. 12. 2015, 17:22

Přidat komentář

Facebook komentáře