Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
148 kalorií 1.0g cukrů 15.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 12. 2013, Recept navštíven: 3674x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když není uzené, tak tam dávám klobásový kabanos nebo ostravskou klobásu

30. 11. 2014, 08:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré rizoto

22. 11. 2015, 15:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelé rizoto

12. 12. 2015, 17:22

Přidat komentář

Facebook komentáře