Rizoto s uzeným masem a zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
25min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
1.0g cukrů
15.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Maso z uvařených uzených žeber obereme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, taktéž nakrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.

přidejte na:
JanaB

04. 12. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Když není uzené, tak tam dávám klobásový kabanos nebo ostravskou klobásu

heladon 30. 11. 2014, 08:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré rizoto

hanka 22. 11. 2015, 15:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvelé rizoto

palino 12. 12. 2015, 17:22

Přidat komentář