Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

162 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazole přes noc namočíme do studené vody.
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, klobásu na kolečka, maso a brambory na malé kostičky.
Fazole dáme vařit spolu s masoxem. Mouku, olej, sůl, nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek smícháme.
Když jsou fazole poloměkké, přidáme zeleninu, maso a za občasného promíchání vaříme. Asi 10 minut před koncem přidáme klobásu a brambory.
Z mouky připravíme zápražku, stáhneme ji z ohně, přimícháme mletou papriku, přilijeme trochu vody, rozvaříme a přes síto propasírujeme do polévky. Polévku dochutíme a už jen krátce povaříme.

uschi3

04. 03. 2011, Recept navštíven: 1789x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem

Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem

Fazole přes noc namočíme do studené vody. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, klobásu na k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb.34522

Bylinkové uzlíky k polévce

Do nádoby pekárny nalijeme vodu, 3 lžíce oleje, přisypeme sůl, mouku, přidáme med a nakonec rozdrobené drož...

Thumb

Dalamánky z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. K vlažnému mléku přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme kvásek, kt...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb

Chléb bramborový

Připravíme si kvásek z trochy vody a rozdrobeného droždí, přidáme trochu mouky a brambor a necháme do druhé...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá , zdravá polívčička, přidávám ještě saturejku, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka

02. 04. 2015, 11:33

Přidat komentář
hanka
velmi chutne

hanka 18. 08. 2016, 19:47

Facebook komentáře