Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
162
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Fazole přes noc namočíme do studené vody.
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, klobásu na kolečka, maso a brambory na malé kostičky.
Fazole dáme vařit spolu s masoxem. Mouku, olej, sůl, nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek smícháme.
Když jsou fazole poloměkké, přidáme zeleninu, maso a za občasného promíchání vaříme. Asi 10 minut před koncem přidáme klobásu a brambory.
Z mouky připravíme zápražku, stáhneme ji z ohně, přimícháme mletou papriku, přilijeme trochu vody, rozvaříme a přes síto propasírujeme do polévky. Polévku dochutíme a už jen krátce povaříme.
04. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.