Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

162 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Fazole přes noc namočíme do studené vody.
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, klobásu na kolečka, maso a brambory na malé kostičky.
Fazole dáme vařit spolu s masoxem. Mouku, olej, sůl, nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek smícháme.
Když jsou fazole poloměkké, přidáme zeleninu, maso a za občasného promíchání vaříme. Asi 10 minut před koncem přidáme klobásu a brambory.
Z mouky připravíme zápražku, stáhneme ji z ohně, přimícháme mletou papriku, přilijeme trochu vody, rozvaříme a přes síto propasírujeme do polévky. Polévku dochutíme a už jen krátce povaříme.

přidejte na:
uschi3

04. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
planeta
dobrá , zdravá polívčička, přidávám ještě saturejku, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka

02. 04. 2015, 11:33

hanka
odporúčam, robím často

18. 01. 2017, 11:00

Přidat komentář
hanka
velmi chutne

hanka 18. 08. 2016, 19:47

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.