Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolový hrnec se zeleninou a uzeným masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
162 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Fazole přes noc namočíme do studené vody.
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, klobásu na kolečka, maso a brambory na malé kostičky.
Fazole dáme vařit spolu s masoxem. Mouku, olej, sůl, nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek smícháme.
Když jsou fazole poloměkké, přidáme zeleninu, maso a za občasného promíchání vaříme. Asi 10 minut před koncem přidáme klobásu a brambory.
Z mouky připravíme zápražku, stáhneme ji z ohně, přimícháme mletou papriku, přilijeme trochu vody, rozvaříme a přes síto propasírujeme do polévky. Polévku dochutíme a už jen krátce povaříme.


Přidat na Pinterest
uschi3

04. 03. 2011, Recept navštíven: 1963x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá , zdravá polívčička, přidávám ještě saturejku, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka

02. 04. 2015, 11:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
odporúčam, robím často

18. 01. 2017, 11:00

Přidat komentář
hanka
velmi chutne

hanka 18. 08. 2016, 19:47

Facebook komentáře