Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rohlíkové knedlíky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

618 kalorií, 0.0g cukrů, 8.0g tuků, 22.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rohlíky nakrájíme na kostičky, mléko s vajíčkem a se špetkou soli rozmícháme, přelijeme přes rohlíky a necháme chvilku vsáknout. Poté pořádně vypracujeme těsto a mokrýma rukama vytvoříme dvě šišky, které nakonec hustě obalíme v hrubé mouce. Vaříme 20 minut, nejlepší jsou v páře. Po uvaření hned krájíme - nejlépe nití - na plátky a teplé podáváme.

Bulb Tip k receptu

Výborné jsou hlavně ke guláši

pskrob

21. 02. 2010, Recept navštíven: 2960x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rohlíkové knedlíky

Rohlíkové knedlíky

Rohlíky nakrájíme na kostičky, mléko s vajíčkem a se špetkou soli rozmícháme, přelijeme přes rohlíky a nech...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rohlíkové knedlíky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Jak je to s konzistencí ? Nejsou tužší ?

Ajaja 04. 03. 2010, 17:09

pskrob
Tužší rozhodně ne, jsou křehké

pskrob 04. 03. 2010, 20:24

Ajaja
Tak to ráda slyším, mám chuť je vyzkoušet

Ajaja 05. 03. 2010, 17:13

Facebook komentáře