Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybářská snídaně

Rybářská snídaně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 15min , porce

360 kalorií, 0.0g cukrů, 31.0g tuků, 18.0g bílkovin

Příprava

Na panvici opražíme nadrobno nasekanú cibuľku, pridáme soľ, korenie a vajíčka. Urobíme z toho hustejšiu praženicu. Otvoríme si konzervu tuniaka. Pripravíme si plátky chleba. Chleba natrieme maslom, potom naň dáme tuniaka a nakoniec praženicu. Ten, kto holduje cibuli, si ešte na praženicu dá na kolečka pokrájnú cibuľku.

lucia šenkýřová

12. 08. 2010, Recept navštíven: 1715x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybářská snídaně

Rybářská snídaně

Na panvici opražíme nadrobno nasekanú cibuľku, pridáme soľ, korenie a vajíčka. Urobíme z toho hustejšiu pra...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybářská snídaně Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře