Rychlá italská polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
308
kalorií
40.0g
cukrů
12.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Do 1 litru vody vylijeme láhev kečupu a rozdrobíme kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět cibuli nakrájenou na drobné kostičky a přidáním hladké mouky vytvoříme tzv. cibulovou jíšku. Tu přimícháme do polévky a povaříme. Na závěr přidáme do talířů lžíci nebo dvě vařených těstovin a zalejeme polévkou.
linkinkatka22. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: bazalka
planeta 19. 10. 2015, 16:30
© 2024, Railsformers s.r.o.