Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá italská polévka

Rychlá italská polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

308 kalorií, 40.0g cukrů, 12.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Do 1 litru vody vylijeme láhev kečupu a rozdrobíme kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět cibuli nakrájenou na drobné kostičky a přidáním hladké mouky vytvoříme tzv. cibulovou jíšku. Tu přimícháme do polévky a povaříme. Na závěr přidáme do talířů lžíci nebo dvě vařených těstovin a zalejeme polévkou.

linkinkatka

22. 11. 2009, Recept navštíven: 2066x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá italská polévka

Rychlá italská polévka

Do 1 litru vody vylijeme láhev kečupu a rozdrobíme kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá italská polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do polévky bych přidala i trochu sušené bazalky
Přidané ingredience: bazalka

19. 10. 2015, 14:30

Přidat komentář

Facebook komentáře