Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rychlá italská polévka

Rychlá italská polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
308 kalorií 40.0g cukrů 12.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Do 1 litru vody vylijeme láhev kečupu a rozdrobíme kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět cibuli nakrájenou na drobné kostičky a přidáním hladké mouky vytvoříme tzv. cibulovou jíšku. Tu přimícháme do polévky a povaříme. Na závěr přidáme do talířů lžíci nebo dvě vařených těstovin a zalejeme polévkou.


linkinkatka

22. 11. 2009, Recept navštíven: 2129x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do polévky bych přidala i trochu sušené bazalky
Přidané ingredience: bazalka

19. 10. 2015, 14:30

Přidat komentář

Facebook komentáře