Rýžová kaše s kakaem a skořicí
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1992
kalorií
3.0g
cukrů
102.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Rýži uvaříme v osolené vodě a slijeme. Přidáme mléko a vaříme na mírném plameni, dokud rýže nezhoustne. Přidáme cukr a sejmeme z plamene. Poté přidáme nakrájené na kousky nakrájené máslo. Žloutky rozšleháme a vmícháme do rýžové směsi. Opět dáme na sporák a rýžovou směs provaříme, aby zhoustla. Rýžovou směs rozdělíme do misek, posypeme mletou skořicí a kakaem. Podáváme vlažné nebo studené.
Milena04. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.