Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rýžová kaše s kakaem a skořicí

Rýžová kaše s kakaem a skořicí

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1992 kalorií 3.0g cukrů 102.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě a slijeme. Přidáme mléko a vaříme na mírném plameni, dokud rýže nezhoustne. Přidáme cukr a sejmeme z plamene. Poté přidáme nakrájené na kousky nakrájené máslo. Žloutky rozšleháme a vmícháme do rýžové směsi. Opět dáme na sporák a rýžovou směs provaříme, aby zhoustla. Rýžovou směs rozdělíme do misek, posypeme mletou skořicí a kakaem. Podáváme vlažné nebo studené.


Milena

04. 06. 2009, Recept navštíven: 2891x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahke , dobre jedlo

09. 05. 2016, 10:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

16. 08. 2016, 19:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá lahka ryžova večera

29. 01. 2017, 15:36

Přidat komentář

Facebook komentáře