Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sekaná z kapusty

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 48min
Celkový čas: 1h 8min , porce

1084 kalorií, 0.0g cukrů, 56.0g tuků, 122.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kapustu nakrájejte na tenčí nudličky a vařte v páře na skus, asi tak 3 minuty. Smíchejte ji s mletým masem, vejci a mlékem tak, aby se směs lepila, ale nebyla tekutá. Dochuťte solí, pepřem, oreganem, majoránkou a lžičkou hořčice. Promíchejte, nejlépe rukama, a vytvořte dva stejné bochánky. Vložte obě sekané do pečicí nádoby a do každé z nich zapíchněte párátka, aby si udržely tvar. Pečte v troubě při 180°C dozlatova, asi 45 minut. Podávejte třeba s bramborami.

Bulb Tip k receptu

K zahuštění směsi na sekanou můžete použít strouhanku.

Šéfredaktor

31. 10. 2012, Recept navštíven: 1829x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sekaná z kapusty

Sekaná z kapusty

Kapustu nakrájejte na tenčí nudličky a vařte v páře na skus, asi tak 3 minuty. Smíchejte ji s mletým masem,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sekaná z kapusty Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen přidávám do sekané více bylinek a špetku chilli.
Přidané ingredience: Bylinky a špetka chilli

05. 03. 2013, 04:45

Přidat komentář
Ellis
Super recept, hned dneska jdu na něj. Mám doma ještě trochu hříbků, tak rozhodně přidáme. Díky za recept

Ellis 01. 11. 2012, 10:15

Facebook komentáře