Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Siven na mandlích

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

579 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybu vykucháme, odstraníme šupiny a osušíme. Rybu lehce nasolíme a mírně opepříme a zaprášíme hladkou moukou. V oválné litinové pánvi rozpustíme máslo a sivena opékáme podle váhy 10 až 14 minut (rybu obracíme pouze jednou). Současně si připravíme na jemné plátky nakrájené mandle a na rozpálené pánvi je opražíme dozlatova. Rybu těsně před dokončením ochutíme rozetřeným česnekem a posypeme připravenými opraženými mandlemi. Před servírováním rybu přelijeme rozehřátým máslem ochuceným kapkou vinného octa a ozdobíme čerstvou petrželkou. Podáváme s brambory.

Ondřej Šimeček

12. 11. 2012, Recept navštíven: 1810x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Grill restaurant Mlýn Karlštejn
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Siven na mandlích

Siven na mandlích

Rybu vykucháme, odstraníme šupiny a osušíme. Rybu lehce nasolíme a mírně opepříme a zaprášíme hladkou mouko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Siven na mandlích Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

29. 03. 2016, 13:25

Přidat komentář

Facebook komentáře