Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Siven na mandlích

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
579 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Rybu vykucháme, odstraníme šupiny a osušíme. Rybu lehce nasolíme a mírně opepříme a zaprášíme hladkou moukou. V oválné litinové pánvi rozpustíme máslo a sivena opékáme podle váhy 10 až 14 minut (rybu obracíme pouze jednou). Současně si připravíme na jemné plátky nakrájené mandle a na rozpálené pánvi je opražíme dozlatova. Rybu těsně před dokončením ochutíme rozetřeným česnekem a posypeme připravenými opraženými mandlemi. Před servírováním rybu přelijeme rozehřátým máslem ochuceným kapkou vinného octa a ozdobíme čerstvou petrželkou. Podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Ondřej Šimeček

12. 11. 2012, Recept navštíven: 1969x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Grill restaurant Mlýn Karlštejn

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

29. 03. 2016, 13:25

Přidat komentář

Facebook komentáře