Siven na mandlích
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
579
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Rybu vykucháme, odstraníme šupiny a osušíme. Rybu lehce nasolíme a mírně opepříme a zaprášíme hladkou moukou. V oválné litinové pánvi rozpustíme máslo a sivena opékáme podle váhy 10 až 14 minut (rybu obracíme pouze jednou). Současně si připravíme na jemné plátky nakrájené mandle a na rozpálené pánvi je opražíme dozlatova. Rybu těsně před dokončením ochutíme rozetřeným česnekem a posypeme připravenými opraženými mandlemi. Před servírováním rybu přelijeme rozehřátým máslem ochuceným kapkou vinného octa a ozdobíme čerstvou petrželkou. Podáváme s brambory.
Ondřej Šimeček12. 11. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.