Pstruh na mandlích
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1336
kalorií
5.0g
cukrů
128.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Pstruhy omyjeme a osušíme. Poté osolíme a pokapeme citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Pak oheň zmírníme, přidáme máslo a pstruhy dopečeme.
Pstruhy vyjmeme a do výpeku přidáme pomerančovou šťávu a smetanu s vínem. Necháme přejít varem. Na talíři upečené pstruhy přelijeme omáčkou a posypeme spařenými a oloupanými mandlemi, ozdobíme petrželkou a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme vařené brambory a podáváme.
Evík12. 11. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.