Pstruh na mandlích

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1336 kalorií
5.0g cukrů
128.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy omyjeme a osušíme. Poté osolíme a pokapeme citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Pak oheň zmírníme, přidáme máslo a pstruhy dopečeme.

Pstruhy vyjmeme a do výpeku přidáme pomerančovou šťávu a smetanu s vínem. Necháme přejít varem. Na talíři upečené pstruhy přelijeme omáčkou a posypeme spařenými a oloupanými mandlemi, ozdobíme petrželkou a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme vařené brambory a podáváme.

přidejte na:
Evík

12. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre pripravený pstruh
katka16031 14. 02. 2016, 12:12
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pstruh takto urobený je výborný
majka 25. 05. 2019, 22:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
palino 31. 05. 2019, 12:46