Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh na mandlích

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1336 kalorií 5.0g cukrů 128.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy omyjeme a osušíme. Pak je osolíme a pokapeme citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Pak oheň zmírníme, přidáme máslo a pstruhy dopečeme. Pstruhy vyjmeme a do výpeku přidáme pomerančovou šťávu a smetanu s vínem. Necháme přejít varem. Na talíři upečené pstruhy přelijeme omáčkou a posypeme spařenými a oloupanými mandlemi, ozdobíme petrželkou a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme vařené brambory a podáváme výtečný oběd.


Přidat na Pinterest
Evík

12. 11. 2012, Recept navštíven: 1995x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravený pstruh

14. 02. 2016, 11:12

Přidat komentář

Facebook komentáře