Skopové na hrozinkách
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
4400
kalorií
0.0g
cukrů
167.0g
tuků
96.0g
bílkovin
Příprava
Nakrájené maso dusíme v osolené vodě doměkka. V téže vodě pak dusíme čočku, až se voda vypaří. V másle pražíme pár minut hrozinky a datle. V jiné nádobě uvaříme osolenou rýži. Na polovinu másla s hrozinkami a datlemi dáme vrstvu rýže, vrstvu čočky a opět vrstvu rýže, navrch pak maso. Přiklopíme pokličkou a dusíme asi čtvrt hodiny. Potom navrch vlijeme druhou polovinu másla s hrozinkami a datlemi a na velmi mírném ohni dusíme ještě asi hodinu. Přeji dobrou chuť!
jessynka02. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.