Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Škvarkové zelňáčky

Škvarkové zelňáčky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

2028 kalorií, 10.0g cukrů, 15.0g tuků, 71.0g bílkovin

Příprava

Kysané zelí překrájíme, přidáme mouku, umleté škvarky, vejce, opepříme, osolíme a vypracujeme těsto, které rozválíme na plát. Přeneseme ho na vymazaný plech, rádýlkem nakrájíme na malé čtverečky a dáme péct. Pečeme při 190 °C, cca 10 minut.

Beruska64

29. 11. 2009, Recept navštíven: 1428x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Škvarkové zelňáčky

Škvarkové zelňáčky

Kysané zelí překrájíme, přidáme mouku, umleté škvarky, vejce, opepříme, osolíme a vypracujeme těsto, které ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Škvarkové zelňáčky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca chuťovka, nenáročná

24. 11. 2016, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře