Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Soté a lá Dagmar

Soté a lá Dagmar
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

650 kalorií, 10.0g cukrů, 4.0g tuků, 89.0g bílkovin

Příprava

Na rozohriatom oleji opražíme na rezance pokrájané mäso. Keď je napoly opražené pridáme na drobno pokrájanú cibuľku a pražíme dosklovita. Potom pridáme pokrájané šampiňóny najlepšie z konzervy a pražíme ďalej, ak sa nám zdá že sa nám cibuľa pripeká, podlejeme vývarom, ale len asi tak 1 dcl. Potom pridáme kukuricu a nakoniec pridáme kečup. Kečup vždy pridávame nakoniec. Korenie použijeme podľa vlastnej chuti (čierne korenie, sladká, či pálivá paprika, chilli). Zo šporáka odstavíme až vtedy, keď nám kečup začne po okrajoch vrieť. Nakoniec pridáme kápiu, ale kto nechce tak nemusí. Podávame s ryžou, hranolkami alebo opekanými zemiakmi.

oriestok

22. 12. 2009, Recept navštíven: 1290x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Soté a lá Dagmar

Soté a lá Dagmar

Na rozohriatom oleji opražíme na rezance pokrájané mäso. Keď je napoly opražené pridáme na drobno pokrájanú...

Zobrazit všechny podobné recepty k Soté a lá Dagmar Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne šťavnaté kuracie soté

19. 11. 2016, 17:12

Přidat komentář

Facebook komentáře