Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Soté a lá Dagmar

Soté a lá Dagmar

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
650 kalorií 10.0g cukrů 4.0g tuků 89.0g bílkovin

Příprava

Na rozohriatom oleji opražíme na rezance pokrájané mäso. Keď je napoly opražené pridáme na drobno pokrájanú cibuľku a pražíme dosklovita. Potom pridáme pokrájané šampiňóny najlepšie z konzervy a pražíme ďalej, ak sa nám zdá že sa nám cibuľa pripeká, podlejeme vývarom, ale len asi tak 1 dcl. Potom pridáme kukuricu a nakoniec pridáme kečup. Kečup vždy pridávame nakoniec. Korenie použijeme podľa vlastnej chuti (čierne korenie, sladká, či pálivá paprika, chilli). Zo šporáka odstavíme až vtedy, keď nám kečup začne po okrajoch vrieť. Nakoniec pridáme kápiu, ale kto nechce tak nemusí. Podávame s ryžou, hranolkami alebo opekanými zemiakmi.


oriestok

22. 12. 2009, Recept navštíven: 1373x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne šťavnaté kuracie soté

19. 11. 2016, 17:12

Přidat komentář

Facebook komentáře