Soté a lá Dagmar
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
650
kalorií
10.0g
cukrů
4.0g
tuků
89.0g
bílkovin
Příprava
Na rozohriatom oleji opražíme na rezance pokrájané mäso. Keď je napoly opražené pridáme na drobno pokrájanú cibuľku a pražíme dosklovita. Potom pridáme pokrájané šampiňóny najlepšie z konzervy a pražíme ďalej, ak sa nám zdá že sa nám cibuľa pripeká, podlejeme vývarom, ale len asi tak 1 dcl. Potom pridáme kukuricu a nakoniec pridáme kečup. Kečup vždy pridávame nakoniec. Korenie použijeme podľa vlastnej chuti (čierne korenie, sladká, či pálivá paprika, chilli). Zo šporáka odstavíme až vtedy, keď nám kečup začne po okrajoch vrieť. Nakoniec pridáme kápiu, ale kto nechce tak nemusí. Podávame s ryžou, hranolkami alebo opekanými zemiakmi.
oriestok22. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.