Španělský kuřecí koláč
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
932
kalorií
6.0g
cukrů
16.0g
tuků
23.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí maso použijeme zbytek vařeného nebo pečeného. Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme do měkka. Poté je osmažíme se dvěma lžícemi papriky na oleji. Na zbylém oleji usmažíme cibuli a česnek, nakrájené na jemno. Po několika minutách přidáme zbylou papriku a minutu povaříme. Přidáme rajčata a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a přidáme uvařené a nakrájené kuřecí maso, sterilizovanou kapii, olivy a dochutíme solí a pepřem. Zapečeme 15 minut na 200 °C.
Tip k receptu
Kdo má rád ostřejší může jednu lžičku sladké papriky nahradit paprikou pálivou nebo chilli kořením.
sonizna01. 09. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.