Smažený kuřecí španělský ptáček
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1447
kalorií
3.0g
cukrů
6.0g
tuků
51.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme stejně jako klasického španělské ptáčka. Zamotáme a obalíme v těstíčku z vajec, mouky , soli a nálevu z okurek a nakonec ve strouhance. Smažíme pomalu v oleji rozpáleném na 150-170°C do zlatova(cca 10 min.). Já jsem je ještě nechal "dotáhnout" asi 10 minut v troubě na roštu při 130°C, abych měl jistotu, že nejsou uvnitř syroví.
hOJSADLO27. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.