Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenátová rýže

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1236 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme na jemno a osmažíme ji na oleji. Přidáme nasekaný čerstvý špenát a polovinu množství kopru.
Přidáme rýži a zalijeme 600 ml vody. Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a necháme vařit 25-30 minut.
Vmícháme zbylý kopr, osolíme, opepříme a vymačkáme citrónovou šťávu (množství dle chuti).

Bulb Tip k receptu

Jedná se o typické řecké velikonoční jídlo.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 11. 2015, Recept navštíven: 880x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príloha

17. 11. 2015, 19:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

17. 11. 2015, 20:01

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobre

18. 11. 2015, 11:32

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hystám sa vyskúšať

28. 11. 2015, 14:02

Přidat komentář

Facebook komentáře