Špenátová rýže
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1236
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme na jemno a osmažíme ji na oleji. Přidáme nasekaný čerstvý špenát a polovinu množství kopru.
Přidáme rýži a zalijeme 600 ml vody. Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a necháme vařit 25-30 minut.
Vmícháme zbylý kopr, osolíme, opepříme a vymačkáme citrónovou šťávu (množství dle chuti).
Tip k receptu
Jedná se o typické řecké velikonoční jídlo.
sonizna16. 11. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 17. 11. 2015, 19:42

hanka 17. 11. 2015, 20:01

katka16031 18. 11. 2015, 11:32

palino 28. 11. 2015, 14:02

dušanka 03. 07. 2019, 21:04
© 2021, Railsformers, s.r.o.