Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Špenátová rýže

Špenátová rýže

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1236 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme na jemno a osmažíme ji na oleji. Přidáme nasekaný čerstvý špenát a polovinu množství kopru.
Přidáme rýži a zalijeme 600 ml vody. Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a necháme vařit 25-30 minut.
Vmícháme zbylý kopr, osolíme, opepříme a vymačkáme citrónovou šťávu (množství dle chuti).

Bulb Tip k receptu

Jedná se o typické řecké velikonoční jídlo.


sonizna

16. 11. 2015, Recept navštíven: 676x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príloha

17. 11. 2015, 19:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

17. 11. 2015, 20:01

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobre

18. 11. 2015, 11:32

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hystám sa vyskúšať

28. 11. 2015, 14:02

Přidat komentář

Facebook komentáře