Špenátová rýže
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1236
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme na jemno a osmažíme ji na oleji. Přidáme nasekaný čerstvý špenát a polovinu množství kopru.
Přidáme rýži a zalijeme 600 ml vody. Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a necháme vařit 25-30 minut.
Vmícháme zbylý kopr, osolíme, opepříme a vymačkáme citrónovou šťávu (množství dle chuti).
Tip k receptu
Jedná se o typické řecké velikonoční jídlo.
sonizna16. 11. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.