Chybějící obrázek

Špenátová roláda s lehkou žampionovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1036 kalorií
1.0g cukrů
51.0g tuků
45.0g bílkovin


Příprava

Z másla, hladké mouky, žampionů, smetany, vody, soli a pepře připravíme lehkou žampionovou omáčku (viz. související recepty). Ke špenátu přidáme žloutky, hrubou mouku, sůl a pepř dle chuti. Vše důkladně promícháme a opatrně ručně vmícháváme ušlehaný sníh z bílků. Špenátovou hmotu rozetřema na vymaštěný pečící papír a dáme péct na 15 minut do předehřáté trouby na 180 °C. Upečený špenátový korpus překlopíme na útěrku, opatrně odstraníme pečící papír a srolujeme do rolády. Nakrájíme na plátky a podáváme s uvařenou lehkou žampionovou omáčkou.

přidejte na:
Milena

25. 05. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

katka16031 04. 09. 2016, 19:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
roláda aj omáčka chuťovo zladené a velmi dobré

majka 23. 03. 2017, 12:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rolada chutna s dobrou omáčkou

dušanka 20. 01. 2019, 19:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobrá roláda

Svetlana 29. 05. 2019, 19:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo veľmi dobrý recept

palino 07. 08. 2019, 12:44

Přidat komentář