Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Špenátová roláda s lehkou žampionovou omáčkou

Špenátová roláda s lehkou žampionovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
1036 kalorií 1.0g cukrů 51.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

Z másla, hladké mouky, žampionů, smetany, vody, soli a pepře připravíme lehkou žampionovou omáčku (viz. související recepty). Ke špenátu přidáme žloutky, hrubou mouku, sůl a pepř dle chuti. Vše důkladně promícháme a opatrně ručně vmícháváme ušlehaný sníh z bílků. Špenátovou hmotu rozetřema na vymaštěný pečící papír a dáme péct na 15 minut do předehřáté trouby na 180 °C. Upečený špenátový korpus překlopíme na útěrku, opatrně odstraníme pečící papír a srolujeme do rolády. Nakrájíme na plátky a podáváme s uvařenou lehkou žampionovou omáčkou.


Milena

25. 05. 2009, Recept navštíven: 2418x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

04. 09. 2016, 19:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda aj omáčka chuťovo zladené a velmi dobré

23. 03. 2017, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře