Špenátový nákyp

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1940 kalorií
1.0g cukrů
163.0g tuků
106.0g bílkovin


Příprava

Špenátový protlak promícháme se smetanou, žloutky a s 200 g nastrouhaného eidamu, osolíme a vmícháme tuhý sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Zapékací misku vymažeme máslem, směs dáme do zapékací misky, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra, pokapeme olivovým olejem a dáme péct, pečeme zhruba 20 minut, při 190 °C. Podáváme s bramborovou kaší.

přidejte na:
Beruska64

24. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Občas dělávám. Špenát je u nás oblíbený. Jen přidávám špetku pepře a chilli.
Přidané ingredience: špetka pepře a chilli

maruskaji 28. 02. 2013, 20:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to vcelku dobrý nákyp

palino 30. 11. 2016, 19:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pridaním chilli je nákyp vyborný

Svetlana 23. 04. 2018, 20:53

Přidat komentář