Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenátový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1940 kalorií 1.0g cukrů 163.0g tuků 106.0g bílkovin

Příprava

Špenátový protlak promícháme se smetanou, žloutky a s 200 g nastrouhaného eidamu, osolíme a vmícháme tuhý sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Zapékací misku vymažeme máslem, směs dáme do zapékací misky, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra, pokapeme olivovým olejem a dáme péct, pečeme zhruba 20 minut, při 190 °C. Podáváme s bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
Beruska64

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2951x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas dělávám. Špenát je u nás oblíbený. Jen přidávám špetku pepře a chilli.
Přidané ingredience: špetka pepře a chilli

28. 02. 2013, 20:17

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vcelku dobrý nákyp

30. 11. 2016, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře