Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špenátový nákyp

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1940 kalorií, 1.0g cukrů, 163.0g tuků, 106.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špenátový protlak promícháme se smetanou, žloutky a s 200 g nastrouhaného eidamu, osolíme a vmícháme tuhý sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Zapékací misku vymažeme máslem, směs dáme do zapékací misky, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra, pokapeme olivovým olejem a dáme péct, pečeme zhruba 20 minut, při 190 °C. Podáváme s bramborovou kaší.

Beruska64

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2683x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špenátový nákyp

Špenátový nákyp

Špenátový protlak promícháme se smetanou, žloutky a s 200 g nastrouhaného eidamu, osolíme a vmícháme tuhý s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špenátový nákyp Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas dělávám. Špenát je u nás oblíbený. Jen přidávám špetku pepře a chilli.
Přidané ingredience: špetka pepře a chilli

28. 02. 2013, 20:17

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vcelku dobrý nákyp

30. 11. 2016, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře