Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šťavnatá ovocná bublanina

Šťavnatá ovocná bublanina

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
3860 kalorií 66.0g cukrů 267.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bohaté pěny. Snížíme rychlost šlehání a tenkým pramínkem přiléváme nejprve olej a potom vaječný likér (stále šleháme). Nejlepší a nejrychlejší je si vše předem připravit.
Do směsi prosejeme mouku s práškem do pečiva a dobře promícháme, nyní již ruční metlou.
Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Vypeckované třešně, které jsme zasypali polohrubou moukou a promíchali, rovnoměrně poklademe na povrch těsta.
Pečeme ve vyhřáté troubě při 175°C 30 minut.


Lenulinka

08. 08. 2011, Recept navštíven: 2409x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. S vaječným likérem a kapkou rumu je to prima kombinace.
Přidané ingredience: Občas přidám ještě i trochu rumu

17. 02. 2013, 07:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre zvolene suroviny

03. 11. 2016, 19:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublanina je velmi jemna a šťavnatá

05. 12. 2016, 22:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná bublanina

23. 12. 2016, 20:35

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublanina vyborne chutí

06. 03. 2017, 20:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na bublaninu

27. 03. 2017, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře