Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šťavnatá ovocná bublanina

Šťavnatá ovocná bublanina
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

3860 kalorií, 66.0g cukrů, 267.0g tuků, 65.0g bílkovin

Příprava

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bohaté pěny. Snížíme rychlost šlehání a tenkým pramínkem přiléváme nejprve olej a potom vaječný likér (stále šleháme). Nejlepší a nejrychlejší je si vše předem připravit.
Do směsi prosejeme mouku s práškem do pečiva a dobře promícháme, nyní již ruční metlou.
Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Vypeckované třešně, které jsme zasypali polohrubou moukou a promíchali, rovnoměrně poklademe na povrch těsta.
Pečeme ve vyhřáté troubě při 175°C 30 minut.

Lenulinka

08. 08. 2011, Recept navštíven: 2036x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šťavnatá ovocná bublanina

Šťavnatá ovocná bublanina

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bohaté pěny. Snížíme rychlost šlehání a tenkým pramínkem př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šťavnatá ovocná bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. S vaječným likérem a kapkou rumu je to prima kombinace.
Přidané ingredience: Občas přidám ještě i trochu rumu

17. 02. 2013, 07:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre zvolene suroviny

03. 11. 2016, 19:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublanina je velmi jemna a šťavnatá

05. 12. 2016, 22:12

Přidat komentář

Facebook komentáře