Šťavnatá ovocná bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3860
kalorií
66.0g
cukrů
267.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bohaté pěny. Snížíme rychlost šlehání a tenkým pramínkem přiléváme nejprve olej a potom vaječný likér (stále šleháme). Nejlepší a nejrychlejší je si vše předem připravit.
Do směsi prosejeme mouku s práškem do pečiva a dobře promícháme, nyní již ruční metlou.
Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Vypeckované třešně, které jsme zasypali polohrubou moukou a promíchali, rovnoměrně poklademe na povrch těsta.
Pečeme ve vyhřáté troubě při 175°C 30 minut.
08. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Občas přidám ještě i trochu rumu
maruskaji 17. 02. 2013, 08:58
© 2024, Railsformers s.r.o.