Sterilované bílé zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 2h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1dní 2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

352 kalorií
6.0g cukrů
0.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Cibuli a zelí nakrájíme, přidáme všechny ingredience a na každých 5 kg směsi dáme kávovou lžičku pyrosulfitu, dobře promícháme a necháme 24 hodin odležet. Dáváme do sklenic a 20 minut sterilujeme při 80ºC.

přidejte na:
mozek

26. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím podla tohto receptu a osvedčilo sa mi to

Svetlana 09. 01. 2017, 10:54

Přidat komentář