Štrůdl pro diabetiky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
10608
kalorií
0.0g
cukrů
47.0g
tuků
291.0g
bílkovin
Příprava
V teplém mléce s cukrem a špetkou soli necháme nakynout kvásek. Smícháme se zbytkem surovin a vytvoříme hladké těsto.
Necháme aspoń 30 minut kynout. Z polohrubé mouky a hery vytvoříme druhé těsto-mělo by mít konzistenci drobenky. Poté, co první vykyne obě těsta spojíme a rozdělíme na 3 díly. Z jednotlivých dílů vyválíme na pomoučněném vále placky. Ty potom nasypeme nastrouhanými jablky, sladidlem a skořicí. Stočíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Nahoře potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 50 minut při 170 C
08. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.