Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Štrůdl pro diabetiky

Štrůdl pro diabetiky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
10608 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 291.0g bílkovin

Příprava

V teplém mléce s cukrem a špetkou soli necháme nakynout kvásek. Smícháme se zbytkem surovin a vytvoříme hladké těsto.
Necháme aspoń 30 minut kynout. Z polohrubé mouky a hery vytvoříme druhé těsto-mělo by mít konzistenci drobenky. Poté, co první vykyne obě těsta spojíme a rozdělíme na 3 díly. Z jednotlivých dílů vyválíme na pomoučněném vále placky. Ty potom nasypeme nastrouhanými jablky, sladidlem a skořicí. Stočíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Nahoře potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 50 minut při 170 C


Jiřulka

08. 12. 2009, Recept navštíven: 2597x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych i zdravé brusinky
Přidané ingredience: brusinky

25. 03. 2014, 08:46

Přidat komentář

Facebook komentáře