Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Štrůdl pro diabetiky

Štrůdl pro diabetiky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

10608 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 291.0g bílkovin

Příprava

V teplém mléce s cukrem a špetkou soli necháme nakynout kvásek. Smícháme se zbytkem surovin a vytvoříme hladké těsto.
Necháme aspoń 30 minut kynout. Z polohrubé mouky a hery vytvoříme druhé těsto-mělo by mít konzistenci drobenky. Poté, co první vykyne obě těsta spojíme a rozdělíme na 3 díly. Z jednotlivých dílů vyválíme na pomoučněném vále placky. Ty potom nasypeme nastrouhanými jablky, sladidlem a skořicí. Stočíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Nahoře potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 50 minut při 170 C

Jiřulka

08. 12. 2009, Recept navštíven: 2331x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Štrůdl pro diabetiky

Štrůdl pro diabetiky

V teplém mléce s cukrem a špetkou soli necháme nakynout kvásek. Smícháme se zbytkem surovin a vytvoříme hla...

Zobrazit všechny podobné recepty k Štrůdl pro diabetiky Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych i zdravé brusinky
Přidané ingredience: brusinky

25. 03. 2014, 08:46

Přidat komentář

Facebook komentáře