Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Studená polévka salmorecho

Studená polévka salmorecho

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
1536 kalorií 22.0g cukrů 18.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme a oloupeme. Česnek prolisujeme a spolu s ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Polévku vložíme do chladničky a necháme vychladit alespoň 2 hodiny. Polévka je velmi sytá, není k ní potřeba žádná další příloha.

Bulb Tip k receptu

Při podávání můžeme ozdobit např. natvrdo vařeným vejcem nebo kousky šunky.


andrea92

03. 06. 2010, Recept navštíven: 1825x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

24. 09. 2016, 17:19

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá najmä v lete

11. 03. 2017, 20:48

Přidat komentář

Facebook komentáře