Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Studená polévka salmorecho

Studená polévka salmorecho
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 10min , porce

1536 kalorií, 22.0g cukrů, 18.0g tuků, 50.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme a oloupeme. Česnek prolisujeme a spolu s ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Polévku vložíme do chladničky a necháme vychladit alespoň 2 hodiny. Polévka je velmi sytá, není k ní potřeba žádná další příloha.

Bulb Tip k receptu

Při podávání můžeme ozdobit např. natvrdo vařeným vejcem nebo kousky šunky.

andrea92

03. 06. 2010, Recept navštíven: 1691x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gazpacho - studená polévka

Gazpacho - studená polévka

2 rajčata, okurku a papriku nakrájíme na kousky. Přidáme rozetřený česnek, vývar a sladkou paprikou. Vše ro...

Studená polévka salmorecho

Studená polévka salmorecho

Rajčata spaříme a oloupeme. Česnek prolisujeme a spolu s ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru a důklad...

Studená polévka pro dospělé

Studená polévka pro dospělé

Cukr svaříme s vodou a mátou. Mezitím si meloun nakrájíme na kostičky a asi hrst jich odložíme stranou na o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Studená polévka salmorecho Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

24. 09. 2016, 17:19

Přidat komentář

Facebook komentáře