Studená španělská polévka gazpacho

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

352 kalorií
15.0g cukrů
21.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Rajčata oloupejte tak že je lehce naříznete a pak vložíte na cca 2 minuty do vroucí vody. Pokud není sezona, je lepší použít konzervavaná loupaná rajčata. Rajčata zbavte semínek a rozmixujte s okurkou, cibulí, česnekem a olivovým olejem.

Pak už je to hra chutí, dolaďte cukrem, čertvými bylinkami, červeným octem, solí a papřem a znovu dohladka vymixujte.

Je-li polévka příliš hustá, zřeďte studenou vodou. Pořádně vychlaďte a podávejte s krutony, ozdobené kousky okurky, papriky, připadně malý množstvím zakysané smetany a bylinkami.

přidejte na:
Baara

31. 07. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka veľmi chutne pripravený

Svetlana 31. 07. 2019, 17:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
teraz v lete výborné gazpacho

dušanka 01. 08. 2019, 21:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
z čertvých paradajok robím,je to výborný recept

hanka 02. 08. 2019, 20:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
osvedčené chutné gaspacho

palino 26. 08. 2019, 14:27

Chybějící obrázek
Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
text

Tomáš Pavelka 27. 08. 2019, 13:58

Přidat komentář