Studená španělská polévka gazpacho

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

352 kalorií
15.0g cukrů
21.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Rajčata oloupejte tak, že je lehce naříznete a pak vložíte na cca 2 minuty do vroucí vody. Pokud není sezóna, je lepší použít konzervovaná loupaná rajčata. Rajčata zbavte semínek a rozmixujte s okurkou, cibulí, česnekem a olivovým olejem.

Pak už je to hra chutí, dolaďte cukrem, čerstvými bylinkami, červeným octem, solí a pepřem a znovu dohladka vymixujte. Je-li polévka příliš hustá, zřeďte studenou vodou.

Pořádně vychlaďte a podávejte s krutony, ozdobené kousky okurky, papriky, případně malým množstvím zakysané smetany a bylinkami.

přidejte na:
Baara

31. 07. 2019

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka veľmi chutne pripravený
Svetlana 31. 07. 2019, 19:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
teraz v lete výborné gazpacho
dušanka 01. 08. 2019, 23:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
z čertvých paradajok robím,je to výborný recept
hanka 02. 08. 2019, 22:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
osvedčené chutné gaspacho
palino 26. 08. 2019, 16:27