Svařené víno pro zimní večery

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
5min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

24 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vybereme si dle chuti červené nebo bílé víno (když převařuji červené, chutná mi odrůda rulandského modrého a když bílé, používám aromatický muškát, který dodá vůni) a nalijeme jej do dobře vyčištěného a vypláchnutého hrnce. Přihodíme koření a zahřejeme. Pozor! Víno nesmí projít varem! Vlijeme do sklenic a dozdobíme citrónem a dochutíme cukrem.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
hlavně v zimě děláme svařené víno, nejdříve dáme do hrnce trochu cukru,který necháme mírně zkaramelizovat a pak přidáváme víno a koření
Přidané ingredience: cukr

21. 08. 2014, 07:11

Přidat komentář
Chybí obrázek
najúžasnejší recept na dlhé zimné večery...

katka16031 21. 11. 2009, 18:47

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.