Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Svařené víno pro zimní večery

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
24 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vybereme si dle chuti červené nebo bílé víno (když převařuji červené, chutná mi odrůda rulandského modrého a když bílé, používám aromatický muškát, který dodá vůni) a nalijeme jej do dobře vyčištěného a vypláchnutého hrnce. Přihodíme koření a zahřejeme. Pozor! Víno nesmí projít varem! Vlijeme do sklenic a dozdobíme citrónem a dochutíme cukrem.


Přidat na Pinterest
Tatiana

06. 11. 2009, Recept navštíven: 3847x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
hlavně v zimě děláme svařené víno, nejdříve dáme do hrnce trochu cukru,který necháme mírně zkaramelizovat a pak přidáváme víno a koření
Přidané ingredience: cukr

21. 08. 2014, 07:11

Přidat komentář
katka16031
najúžasnejší recept na dlhé zimné večery...

katka16031 21. 11. 2009, 18:47

Facebook komentáře