Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sváteční špenátová roláda

Sváteční špenátová roláda
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 30min , porce

624 kalorií, 0.0g cukrů, 61.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Kuře zbavíme kůže a vykostíme. Plát zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Ze špenátu odkrojíme stonky, spaříme a necháme okapat. Na plát masa rozložíme plátky slaniny, kterou poklademe listy špenátu. Maso pevně zavineme a ovážeme nití. Roládu potřeme grilovacím kořením rozmíchaným s olejem. Podlijeme trochou vody a pečeme v troubě dozlatova, za častého podlévání. Hotovou roládu rozkrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší, zeleninovu oblohou nebo se salátem.

katka16031

21. 11. 2009, Recept navštíven: 1720x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sváteční špenátová roláda

Sváteční špenátová roláda

Kuře zbavíme kůže a vykostíme. Plát zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Ze špenátu odkrojíme stonky, spař...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sváteční špenátová roláda Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jiřulka
Doufám že po této roládě nebudu mít svaly jak Pepek námořník

Jiřulka 21. 11. 2009, 18:52

katka16031
tak to dúfam aj ja :D ale ja ich nemám a robím to dosť často doma :D

katka16031 21. 11. 2009, 18:55

tepito
Vypadá to lákavě-jen už jsem dlouho neviděla listový špenát-dá se použít mražený?

tepito 27. 01. 2010, 11:14

Facebook komentáře