Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švédský vaječný koňak

Švédský vaječný koňak
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

217 kalorií, 0.0g cukrů, 11.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Žloutky, cukr, víno a 2 lžíce ledové drti protřepeme v šejkru. Bílky ušleháme, sníh vložíme do sklenic, přelijeme směsí ze šejkru a nad sklenicí nastrouháme muškátový oříšek a ihned podáváme.

pavlinf

28. 06. 2013, Recept navštíven: 782x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švédský vaječný koňak

Švédský vaječný koňak

Žloutky, cukr, víno a 2 lžíce ledové drti protřepeme v šejkru. Bílky ušleháme, sníh vložíme do sklenic, pře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švédský vaječný koňak Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Může to být dobré slabě alkoholické osvěžení

26. 01. 2015, 09:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný koňak

27. 12. 2015, 18:19

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný koňak

29. 02. 2016, 11:33

Přidat komentář

Facebook komentáře