Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 2h 0min , porce

1120 kalorií, 0.0g cukrů, 81.0g tuků, 125.0g bílkovin

Příprava

Čerstvou rybu omyjeme, řádně nasolíme - solí opravdu nešetříme. Opepříme, zakapeme citrónvou šťávou a olejem. Zabalíme do alobalu nebo necháme přikrytý v nádobě a dáme dochaldu, iedálně na 2 dny. V průběhu můžeme ještě dosolovat. Losos se téměř rozloží, není tedy třeba předem ho nijak škrábat. Jednotlivé porce pak naškrábeme každému zvlášť nebo podáváme takto v celku.

Zuzana Mellenová

15. 04. 2009, Recept navštíven: 6025x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tatarák z lososa

Tatarák z lososa

Čerstvou rybu omyjeme, řádně nasolíme - solí opravdu nešetříme. Opepříme, zakapeme citrónvou šťávou a oleje...

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - ci...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tatarák z lososa Link-arrow
Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...

Thumb

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku můžeme připravovat dvojím způsobem: Plátky chleba po obou stranách pokapeme roz...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný tatarák

29. 03. 2016, 12:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný

04. 05. 2016, 10:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tatrak z lososa budem robiť , je vyborný

07. 09. 2016, 09:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lososový tatarák je zdravý a chuťovo jedinečný

25. 10. 2016, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře