Tatarák z lososa
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1120
kalorií
0.0g
cukrů
81.0g
tuků
125.0g
bílkovin
Příprava
Čerstvou rybu omyjeme, řádně nasolíme - solí opravdu nešetříme. Opepříme, zakapeme citrónvou šťávou a olejem. Zabalíme do alobalu nebo necháme přikrytý v nádobě a dáme dochaldu, iedálně na 2 dny. V průběhu můžeme ještě dosolovat. Losos se téměř rozloží, není tedy třeba předem ho nijak škrábat. Jednotlivé porce pak naškrábeme každému zvlášť nebo podáváme takto v celku.
Zuzana Mellenová15. 04. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.