Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tatarák z lososa

Tatarák z lososa

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1120 kalorií 0.0g cukrů 81.0g tuků 125.0g bílkovin

Příprava

Čerstvou rybu omyjeme, řádně nasolíme - solí opravdu nešetříme. Opepříme, zakapeme citrónvou šťávou a olejem. Zabalíme do alobalu nebo necháme přikrytý v nádobě a dáme dochaldu, iedálně na 2 dny. V průběhu můžeme ještě dosolovat. Losos se téměř rozloží, není tedy třeba předem ho nijak škrábat. Jednotlivé porce pak naškrábeme každému zvlášť nebo podáváme takto v celku.


Zuzana Mellenová

15. 04. 2009, Recept navštíven: 6265x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný tatarák

29. 03. 2016, 12:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný

04. 05. 2016, 10:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tatrak z lososa budem robiť , je vyborný

07. 09. 2016, 09:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lososový tatarák je zdravý a chuťovo jedinečný

25. 10. 2016, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře