Těstoviny s lučinou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

1136 kalorií
6.0g cukrů
41.0g tuků
32.0g bílkovin


Příprava

Celozrnné těstoviny uvaříme v osolené vodě.

Na pánvi rozpustíme máslo a nebo Ghíčko. Přidáme nakrájenou cibulku, marinované tofu, lehce orestujeme a přidáme cuketu, žampiony, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Necháme chvilku podusit pod pokličkou.

Jakmile máme hotové těstoviny, slijeme vodu. Těstoviny přidáme na pánev ke směsi a smícháme s lučinou. Ozdobíme parmezánem nebo jiným sýrem a můžeme podávat.

přidejte na:
Šéfredaktor

08. 06. 2020

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cestoviny chutné

Svetlana 12. 06. 2020, 00:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super chutné cestoviny

dušanka 12. 06. 2020, 00:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné

palino 15. 06. 2020, 00:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravené cestoviny

majka 12. 07. 2020, 00:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné cestovinky

hanka 02. 09. 2020, 00:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý cestovinový reept

katka16031 25. 09. 2020, 00:19

Přidat komentář