Těstoviny s omáčkou z balkánského sýra

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
10min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

1468 kalorií
7.0g cukrů
54.0g tuků
54.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku. Na pánvi necháme rozpustit máslo, přidáme nadrobno nakrájený balkánský sýr, česnek, sůl a mléko. Počkáme, dokud se kostičky balkánského sýru nerozpustí a omáčka není hladká. Hotovou omáčkou polijeme těstoviny a ozdobíme olivami bez pecek.

přidejte na:
beruska1986

18. 05. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Teda těstoviny děláme na hodně způsobí, ale z balkánského sýru to slyším a čtu poprvé. Asi vím, co v brzké době vyzkouším.

Lucie 09. 10. 2012, 23:04

maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Jednoduchý a rychlý receptík.
Přidané ingredience: špetka chilli, bylinky

maruskaji 08. 02. 2013, 21:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné cestoviny so super dobrou omáčkou z balkánske ho syra

Svetlana 02. 02. 2018, 21:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné nenáročné cestovinky

katka16031 15. 03. 2018, 15:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cestoviny sa stali obľúbenými v jedálničku

dušanka 26. 06. 2018, 14:51

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Přiznám se že toto je poprvé co vidím recept s omáčkou z balkanského sýra. Doposud jsem ho měl pouze za ingredienci v Šopském salátu. Zajímavý nápad.

Robin Bortlík 19. 05. 2010, 09:40