Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Topinambury zapečené v bešamelu

Topinambury zapečené v bešamelu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 55min , porce

1408 kalorií, 0.0g cukrů, 83.0g tuků, 46.0g bílkovin

Příprava

Topinambury oškrabeme, umyjeme, pokrájame na menšie kúsky. Dobre ich poutierame a opekáme ich na masle niekoľko minút.
Potom pekáč potrieme tukom, naplníme ho topinamburami, zalejeme bešamelom, posypemé strúhaným parmezánom, okoreníme, osolime a v horúcej rúre upečieme do zlatista.

Bulb Tip k receptu

Pred podávaním posypeme peržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame kvasené uhorky.

Jozef

28. 11. 2011, Recept navštíven: 2218x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Topinambury zapečené v bešamelu

Topinambury zapečené v bešamelu

Topinambury oškrabeme, umyjeme, pokrájame na menšie kúsky. Dobre ich poutierame a opekáme ich na masle niek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Topinambury zapečené v bešamelu Link-arrow
Thumb.4410

Kyselé zelí se slaninkou

Zelí propereme pod vodou (chceme-li ho mít kyselejší, stačí ho proprat jen jednou a pokud ho chceme méně ky...

Thumb

Okurkový salát s rajčaty

Oloupeme okurky a nakrouháme na tenké plátky nebo nakrájíme na kostičky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kol...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

10. 05. 2016, 15:22

Přidat komentář

Facebook komentáře