![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Tournedos Chasseur
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
2048
kalorií
0.0g
cukrů
127.0g
tuků
138.0g
bílkovin
Příprava
Umyté sušené hřiby dáme dusiť. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju udusenými hubami, pridáme soľ a uvaríme hustú omáčku. Rezne zo sviečkovice zľahka naklopeme a v rozpálenom masle z oboch strán opečieme. Pri pečení ich osolíme. Opekáme najviac 4-6 minút. Na masle upražíme plátky žemle, potrieme ich husacou pečeňou, pokladieme na teplé rezne zo sviečkovice, polejeme hustou hubovou omáčkou a ozdobíme upraženou kuracou pečeňou.
Tip k receptu
Podávame ako teplý predkrm alebo so zemiakmi.
Jozef26. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.