Tournedos Chasseur
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
2048
kalorií
0.0g
cukrů
127.0g
tuků
138.0g
bílkovin
Příprava
Umyté sušené hřiby dáme dusiť. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju udusenými hubami, pridáme soľ a uvaríme hustú omáčku. Rezne zo sviečkovice zľahka naklopeme a v rozpálenom masle z oboch strán opečieme. Pri pečení ich osolíme. Opekáme najviac 4-6 minút. Na masle upražíme plátky žemle, potrieme ich husacou pečeňou, pokladieme na teplé rezne zo sviečkovice, polejeme hustou hubovou omáčkou a ozdobíme upraženou kuracou pečeňou.
Tip k receptu
Podávame ako teplý predkrm alebo so zemiakmi.
Jozef26. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.