Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tournedos Chasseur

Tournedos Chasseur

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
2048 kalorií 0.0g cukrů 127.0g tuků 138.0g bílkovin

Příprava

Umyté sušené hřiby dáme dusiť. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju udusenými hubami, pridáme soľ a uvaríme hustú omáčku. Rezne zo sviečkovice zľahka naklopeme a v rozpálenom masle z oboch strán opečieme. Pri pečení ich osolíme. Opekáme najviac 4-6 minút. Na masle upražíme plátky žemle, potrieme ich husacou pečeňou, pokladieme na teplé rezne zo sviečkovice, polejeme hustou hubovou omáčkou a ozdobíme upraženou kuracou pečeňou.

Bulb Tip k receptu

Podávame ako teplý predkrm alebo so zemiakmi.


Jozef

26. 10. 2010, Recept navštíven: 1872x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře