Chybějící obrázek

Tournedos Chasseur

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

2048 kalorií
0.0g cukrů
127.0g tuků
138.0g bílkovin


Příprava

Umyté sušené hřiby dáme dusiť. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju udusenými hubami, pridáme soľ a uvaríme hustú omáčku. Rezne zo sviečkovice zľahka naklopeme a v rozpálenom masle z oboch strán opečieme. Pri pečení ich osolíme. Opekáme najviac 4-6 minút. Na masle upražíme plátky žemle, potrieme ich husacou pečeňou, pokladieme na teplé rezne zo sviečkovice, polejeme hustou hubovou omáčkou a ozdobíme upraženou kuracou pečeňou.

Tip k receptu

Podávame ako teplý predkrm alebo so zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

26. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

dušanka 16. 11. 2017, 20:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborný recept

palino 06. 12. 2017, 20:48

Přidat komentář