Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Trojbarevné řezy (Maja)

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 20min , porce

2088 kalorií, 1.0g cukrů, 60.0g tuků, 63.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V míse utřeme změklou Heru s cukrem a 5 žloutky. Mouku prosejeme s kypřícím práškem do pečiva. Do vaječné hmoty postupně přidáváme mouku, zakysanou smetanu a vanilkový cukr. Do této hmoty zlehka zamícháme sníh. Vzniklé těsto rozdělíme na tři díly, do každého přidáme jeden pudinkový prášek, každý s jinou příchutí (např. banánový, jahodový, karamelový). Na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech klademe střídavě různobarevné hromádky. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Upečenou buchtu pokropíme rumem a pocukrujeme.

Bulb Tip k receptu

Místo zakysané smetany lze použít šlehačku. Upečenou buchtu můžeme polít citronovou polevou a pokapat čokoládou.

Maja

20. 11. 2009, Recept navštíven: 3031x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Trojbarevné řezy (Maja)

Trojbarevné řezy (Maja)

V míse utřeme změklou Heru s cukrem a 5 žloutky. Mouku prosejeme s kypřícím práškem do pečiva. Do vaječné h...

Zobrazit všechny podobné recepty k Trojbarevné řezy (Maja) Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
veka
Majo, díky za recept. Vyzkouším o víkendu (snad)

veka 20. 11. 2009, 17:04

Maja
Jestli máte rádi polevy tak to polej, u nás doma to s polevou moc nefrčí. Jo a doufám že ti bude buchta chutnat.

Maja 20. 11. 2009, 18:59

Facebook komentáře