Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

36 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, rajčata, papriky, nať a zelí dobře omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Vše vsypeme do velkého hrnce, osolíme, opepříme a zalijeme čtyřmi litry vody.
Přidáme rozdrobenou zeleninovou kostku a vaříme asi 15 minut. Poté zmírníme plamen a dále vaříme do změknutí zeleniny.

Ellis

30. 06. 2011, Recept navštíven: 1392x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka

Cibuli oloupeme, rajčata, papriky, nať a zelí dobře omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Vše vsypeme do velk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tukožroutská polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá , zdravá, jen bych přidala i trochu libečku
Přidané ingredience: libeček

18. 10. 2015, 14:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčená výborná polievka

22. 05. 2016, 18:31

Přidat komentář

Facebook komentáře