Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tuňákové steaky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Ze steaků odstraníme kůži, propláchneme a osušíme. Citrón opláchneme, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. V misce smícháme olej, citronovou kůru, rozetřený česnek a pepř. Touto vzniklou pastou potřeme steaky z obou stran a dáme smažit na rozpálenou pánev. Steaky na pánvi přitlačíme, aby se maso rychle zavřelo a neunikala nám z nich šťáva. Stáhneme plamen a steaky smažíme 4 minuty z každé strany, dokud maso není propečené. Dáme okapat a polijeme je vymačkanou citronou šťávou. Podáváme s uvařenými hrachovými lusky.

Bulb Tip k receptu

Hrachové lusky můžeme nahradit rajčaty.


Přidat na Pinterest
Milena

20. 05. 2009, Recept navštíven: 5417x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusam aj s inou rybou

08. 11. 2015, 16:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj s inou rybou je to velmi dobre

08. 09. 2016, 12:46

Přidat komentář
Svetlana
kde dostanem kúpiť steaky z tuniaka?

Svetlana 02. 12. 2009, 18:01

Kantarina
Když nebude tuňák, zkusíme jinou rybu, dobrota!

Kantarina 13. 02. 2010, 15:27

Facebook komentáře