Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tuňákové těstoviny II.

Tuňákové těstoviny II.
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 35min , porce

1310 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Cestoviny uvaríme podľa návodu a scedíme. Petržel nastrúhame na rezančeky a zmiešame s tuniakom, kyslou smotanou, šťavou z citróna, cukrom a soľou. Masu vmiešame do cestovín a dozdobíme petrželovou vňaťou.

oriestok

20. 11. 2009, Recept navštíven: 1821x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tuňákové těstoviny

Tuňákové těstoviny

Těstoviny vložíme do osolené vody a dle návodu na obalu uvaříme. Hotové těstoviny scedíme a slijeme do mísy...

Tuňákové těstoviny II.

Tuňákové těstoviny II.

Cestoviny uvaríme podľa návodu a scedíme. Petržel nastrúhame na rezančeky a zmiešame s tuniakom, kyslou smo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tuňákové těstoviny II. Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednoduchý a rychlý recept.
Přidané ingredience: Špetka chilli

08. 02. 2013, 20:59

Přidat komentář

Facebook komentáře