Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňákové těstoviny II.

Tuňákové těstoviny II.

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
1310 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Cestoviny uvaríme podľa návodu a scedíme. Petržel nastrúhame na rezančeky a zmiešame s tuniakom, kyslou smotanou, šťavou z citróna, cukrom a soľou. Masu vmiešame do cestovín a dozdobíme petrželovou vňaťou.


oriestok

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2020x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednoduchý a rychlý recept.
Přidané ingredience: Špetka chilli

08. 02. 2013, 20:59

Přidat komentář

Facebook komentáře