Tvarohová buchta
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
4928
kalorií
0.0g
cukrů
197.0g
tuků
218.0g
bílkovin
Příprava
Všechny suroviny na těsto promícháme v sypkou směs.
Dále si připravíme nádivku: V míse šlehačem zpracujeme všechny ingredience do krémovité hmoty. Pekáč vyložíme papírem na pečení, rovnoměrně vsypeme polovinu těsta, na které pak nalijeme tvarohovou nádivku. Tu opět zasypeme druhou polovinou těsta. Nakonec poklademe povrch těsta asi 0,5 cm plátky hery. Pečeme při 180 C, dokud povrch moučníku není zlatavý. Doporučuji nechat buchtu uležet do druhého dne. Chutná pak mnohem lépe
08. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.