Tvarohová buchta

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

4928 kalorií
0.0g cukrů
197.0g tuků
218.0g bílkovin


Příprava

Všechny suroviny na těsto promícháme v sypkou směs.
Dále si připravíme nádivku: V míse šlehačem zpracujeme všechny ingredience do krémovité hmoty. Pekáč vyložíme papírem na pečení, rovnoměrně vsypeme polovinu těsta, na které pak nalijeme tvarohovou nádivku. Tu opět zasypeme druhou polovinou těsta. Nakonec poklademe povrch těsta asi 0,5 cm plátky hery. Pečeme při 180 C, dokud povrch moučníku není zlatavý. Doporučuji nechat buchtu uležet do druhého dne. Chutná pak mnohem lépe

přidejte na:
Jiřulka

08. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
buchta výborná

06. 06. 2018, 19:58

Přidat komentář
tepito
Dělám něco podobného,jen na tvaroh přidávám str.jablka.Jinak taky sypu....

tepito 14. 01. 2010, 11:30

Jana Langrová
Taktéž dělám, přikládám fotky

Jana Langrová 05. 10. 2012, 18:59

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.