Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohová buchta

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 0min
Nutriční hodnoty
4928 kalorií 0.0g cukrů 197.0g tuků 218.0g bílkovin

Příprava

Všechny suroviny na těsto promícháme v sypkou směs.
Dále si připravíme nádivku: V míse šlehačem zpracujeme všechny ingredience do krémovité hmoty. Pekáč vyložíme papírem na pečení, rovnoměrně vsypeme polovinu těsta, na které pak nalijeme tvarohovou nádivku. Tu opět zasypeme druhou polovinou těsta. Nakonec poklademe povrch těsta asi 0,5 cm plátky hery. Pečeme při 180 C, dokud povrch moučníku není zlatavý. Doporučuji nechat buchtu uležet do druhého dne. Chutná pak mnohem lépe


Přidat na Pinterest
Jiřulka

08. 01. 2010, Recept navštíven: 10496x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Dělám něco podobného,jen na tvaroh přidávám str.jablka.Jinak taky sypu....

tepito 14. 01. 2010, 11:30

Jana Langrová
Taktéž dělám, přikládám fotky

Jana Langrová 05. 10. 2012, 18:59

Facebook komentáře