Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tvarohový fešák

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 25min , porce

3300 kalorií, 1.0g cukrů, 160.0g tuků, 79.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do vymazaného a vysypaného většího pekáče nalijeme kakaové těsto, které připravíme smícháním všech surovin v uvedeném pořadí. Pak si připravíme tvarohové těsto. Malým množstvím mléka ho rozředíme, aby vzniknul středně tekutý tvarohový krém. Ten potom zvysoka a nepravidelně nalijeme do světlého těsta. Lijeme zvysoka proto, aby tvarohové těsto proteklo kakaovým a vytvořilo nepravidlné obrazce. Koláč pečeme v předehřáté troubě při 180 C asi 45 minut. Bublin, které vzniknou, se nelekáme, naopak jsou vítány pro lepší vzhled moučníku.

Jiřulka

15. 12. 2009, Recept navštíven: 5278x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tvarohový fešák

Tvarohový fešák

Do vymazaného a vysypaného většího pekáče nalijeme kakaové těsto, které připravíme smícháním všech surovin ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tvarohový fešák Link-arrow

Přidat recenzi
veerac
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ubrat trochu cukru a přidat trochu oleje. Tvarohovou nápň zamíchat do těsta nejlépe koncem vařečky a různě kroužit, pak to udělá hezký obrazce.
Přidané ingredience: rozinky

25. 11. 2012, 13:09

Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem využila doporučení veerac a buchtě to propělo.

28. 12. 2012, 14:42

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuci koláč, velmi nam chutí

20. 11. 2016, 19:21

Přidat komentář
Roxana
Znám jako "prošívanou deku", je to moc dobrá buchta. Já ji jednou objevila ve Chvilce pro tebe.

Roxana 20. 12. 2009, 00:00

Ajaja
Jj, dobrá je a i dobře vypadá.

Ajaja 02. 01. 2010, 20:10

Roxana
Prostě s tvarohem u nás frčí všechno!

Roxana 03. 01. 2010, 18:53

Thumb
My jsme recept našli v RECEPTECH. Všichni ho milují. Je úžasný.

Bigi 10. 05. 2010, 12:16

Facebook komentáře