Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohový fešák

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 25min
Nutriční hodnoty
3300 kalorií 1.0g cukrů 160.0g tuků 79.0g bílkovin

Příprava

Do vymazaného a vysypaného většího pekáče nalijeme kakaové těsto, které připravíme smícháním všech surovin v uvedeném pořadí. Pak si připravíme tvarohové těsto. Malým množstvím mléka ho rozředíme, aby vzniknul středně tekutý tvarohový krém. Ten potom zvysoka a nepravidelně nalijeme do světlého těsta. Lijeme zvysoka proto, aby tvarohové těsto proteklo kakaovým a vytvořilo nepravidlné obrazce. Koláč pečeme v předehřáté troubě při 180 C asi 45 minut. Bublin, které vzniknou, se nelekáme, naopak jsou vítány pro lepší vzhled moučníku.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

15. 12. 2009, Recept navštíven: 5697x


Přidat recenzi
veerac
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ubrat trochu cukru a přidat trochu oleje. Tvarohovou nápň zamíchat do těsta nejlépe koncem vařečky a různě kroužit, pak to udělá hezký obrazce.
Přidané ingredience: rozinky

25. 11. 2012, 13:09

Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem využila doporučení veerac a buchtě to propělo.

28. 12. 2012, 14:42

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuci koláč, velmi nam chutí

20. 11. 2016, 19:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný tvarohový koláčik

25. 04. 2017, 09:11

Přidat komentář
Roxana
Znám jako "prošívanou deku", je to moc dobrá buchta. Já ji jednou objevila ve Chvilce pro tebe.

Roxana 20. 12. 2009, 00:00

Ajaja
Jj, dobrá je a i dobře vypadá.

Ajaja 02. 01. 2010, 20:10

Roxana
Prostě s tvarohem u nás frčí všechno!

Roxana 03. 01. 2010, 18:53

Thumb
My jsme recept našli v RECEPTECH. Všichni ho milují. Je úžasný.

Bigi 10. 05. 2010, 12:16

Facebook komentáře