Tvarohový fešák
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
3300
kalorií
1.0g
cukrů
160.0g
tuků
79.0g
bílkovin
Příprava
Do vymazaného a vysypaného většího pekáče nalijeme kakaové těsto, které připravíme smícháním všech surovin v uvedeném pořadí. Pak si připravíme tvarohové těsto. Malým množstvím mléka ho rozředíme, aby vzniknul středně tekutý tvarohový krém. Ten potom zvysoka a nepravidelně nalijeme do světlého těsta. Lijeme zvysoka proto, aby tvarohové těsto proteklo kakaovým a vytvořilo nepravidlné obrazce. Koláč pečeme v předehřáté troubě při 180 C asi 45 minut. Bublin, které vzniknou, se nelekáme, naopak jsou vítány pro lepší vzhled moučníku.
Jiřulka15. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: rozinky
veerac 25. 11. 2012, 14:09
© 2024, Railsformers s.r.o.