Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Úhoř na česneku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 2.0g cukrů 14.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Úhoře stáhneme a vykucháme. Na dno pekáče dáme kousky másla. Úhoře stočíme do kruhu a vložíme do pekáče. Osolíme a okořeníme rybím kořením (dle chuti) a poklademe na plátky nakrájeným česnekem. Česnek vložíme i dovnitř úhoře. Dáme péct. Když je napůl upečen, podlijeme bílým vínem a dopečeme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
sylver

01. 06. 2010, Recept navštíven: 4827x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Úhoře máme moc rádi i když je to mastnější ryba. Připravuji stejně jen místo bílého vína dávám růžové. Kupujeme na sádkách.
Přidané ingredience: Dávám růžové víno

21. 02. 2013, 21:35

Přidat komentář
Jozef
Výborný recept, gratulujem. Keby sa mi tak ešte podarilo zohnať úhora. ďakujem Jozef.

Jozef 13. 07. 2010, 14:45

sylver
Já mám doma rybáře, tak ryby nesháním. počkám co donese a pak vařím.

sylver 13. 07. 2010, 15:17

Facebook komentáře