Úhoř na česneku

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

356 kalorií
2.0g cukrů
14.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Úhoře stáhneme a vykucháme. Na dno pekáče dáme kousky másla. Úhoře stočíme do kruhu a vložíme do pekáče. Osolíme a okořeníme rybím kořením (dle chuti) a poklademe na plátky nakrájeným česnekem. Česnek vložíme i dovnitř úhoře. Dáme péct. Když je napůl upečen, podlijeme bílým vínem a dopečeme.

Tip k receptu

Podáváme s vařeným bramborem.

přidejte na:
sylver

01. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Úhoře máme moc rádi i když je to mastnější ryba. Připravuji stejně jen místo bílého vína dávám růžové. Kupujeme na sádkách.
Přidané ingredience: Dávám růžové víno

21. 02. 2013, 21:35

Chybí obrázek
mať tak uhra hned urobím

13. 04. 2019, 16:44

Přidat komentář
Chybí obrázek
Výborný recept, gratulujem. Keby sa mi tak ešte podarilo zohnať úhora. ďakujem Jozef.

Jozef 13. 07. 2010, 14:45

sylver
Já mám doma rybáře, tak ryby nesháním. počkám co donese a pak vařím.

sylver 13. 07. 2010, 15:17

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.