Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Uleželý pivní sýr

Uleželý pivní sýr
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 3dní 0h 0min
Celkový čas: 3dní 0h 5min , porce

460 kalorií, 0.0g cukrů, 35.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Tvaroh, pivo a koření dobře promícháme. Vznikne řídká kaše, kterou nalijeme do zavařovací sklenice a přikryjeme pečícím papírem nebo ubrouskem.
Směs necháme v pokojové teplotě odležet asi tři dny. Hotový sýr poznáme tak, že je slámové žlutý a voní podobně jako olomoucké tvarůžky. Podáváme s čerstvým pečivem jako předkrm nebo svačinu.

Bulb Tip k receptu

Do sýrové směsi můžeme přidat ještě 1/2 lžíce drobě nasekané zelené petrželky a do hotového produktu ještě jeden nebo dva stroužky prolisovaného česneku.
Zralý sýr skladujeme v lednici, kde vydrží asi 3 dny (možná i víc, ale my ho vždycky do tří dnů snědli :-)

notburga

30. 01. 2011, Recept navštíven: 2997x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Uleželý pivní sýr

Uleželý pivní sýr

Tvaroh, pivo a koření dobře promícháme. Vznikne řídká kaše, kterou nalijeme do zavařovací sklenice a přikry...

Zobrazit všechny podobné recepty k Uleželý pivní sýr Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb

Dalamánky z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. K vlažnému mléku přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme kvásek, kt...

Thumb.28425

Přílohové bagety

Bagety mohou být i celozrnné, nakrájíme na kolečka. Máslo necháme změknout, očistíme česnek a rozkrojíme na...

Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře