Vepřová huspenina
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
3h 0min
Celkový čas
3h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
5442
kalorií
0.0g
cukrů
476.0g
tuků
273.0g
bílkovin
Příprava
Mäso, kolienko a nožičky dáme variť do osolenej vody.
Keď je všetko polomäkké, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenie. Uvaríme do mäkka. Vyberieme a pokrájame na kocky, dáme do formy alebo na hlboké taniere.
Do vývaru pridáme lyžicu octu a kosti a kožky varíme ďalej.
Keď nám ostali nejaké chrupkovité kúsky, práve z nich sa najlepšie tvorí huspeninová glejovina.
Vývar precedíme a zalejeme ním pripravené kúsky mäsa.
Tip k receptu
Podávame po stuhnutí na tanieroch alebo vyklopené s cibuľou, octom a chlebom.
Jozef01. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Nové koření, bobkový list
maruskaji 26. 02. 2013, 12:40
© 2024, Railsformers s.r.o.