Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová huspenina

Vepřová huspenina

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 3h 30min
Nutriční hodnoty
5442 kalorií 0.0g cukrů 476.0g tuků 273.0g bílkovin

Příprava

Mäso, kolienko a nožičky dáme variť do osolenej vody.
Keď je všetko polomäkké, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenie. Uvaríme do mäkka. Vyberieme a pokrájame na kocky, dáme do formy alebo na hlboké taniere.

Do vývaru pridáme lyžicu octu a kosti a kožky varíme ďalej.

Keď nám ostali nejaké chrupkovité kúsky, práve z nich sa najlepšie tvorí huspeninová glejovina.
Vývar precedíme a zalejeme ním pripravené kúsky mäsa.

Bulb Tip k receptu

Podávame po stuhnutí na tanieroch alebo vyklopené s cibuľou, octom a chlebom.


Jozef

01. 10. 2010, Recept navštíven: 2359x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně jen přidávám při vaření bobkový list, nové koření a nedávám ocet.
Přidané ingredience: Nové koření, bobkový list

26. 02. 2013, 11:40

Přidat komentář

Facebook komentáře