Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřová huspenina

Vepřová huspenina
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 3h 0min
Celkový čas: 3h 30min , porce

5442 kalorií, 0.0g cukrů, 476.0g tuků, 273.0g bílkovin

Příprava

Mäso, kolienko a nožičky dáme variť do osolenej vody.
Keď je všetko polomäkké, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenie. Uvaríme do mäkka. Vyberieme a pokrájame na kocky, dáme do formy alebo na hlboké taniere.

Do vývaru pridáme lyžicu octu a kosti a kožky varíme ďalej.

Keď nám ostali nejaké chrupkovité kúsky, práve z nich sa najlepšie tvorí huspeninová glejovina.
Vývar precedíme a zalejeme ním pripravené kúsky mäsa.

Bulb Tip k receptu

Podávame po stuhnutí na tanieroch alebo vyklopené s cibuľou, octom a chlebom.

Jozef

01. 10. 2010, Recept navštíven: 2107x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřová huspenina

Vepřová huspenina

Mäso, kolienko a nožičky dáme variť do osolenej vody. Keď je všetko polomäkké, pridáme nakrájanú koreňovú...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřová huspenina Link-arrow
Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně jen přidávám při vaření bobkový list, nové koření a nedávám ocet.
Přidané ingredience: Nové koření, bobkový list

26. 02. 2013, 11:40

Přidat komentář

Facebook komentáře