Chybějící obrázek

Vepřová huspenina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
3h 0min

Celkový čas

3h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

5442 kalorií
0.0g cukrů
476.0g tuků
273.0g bílkovin


Příprava

Mäso, kolienko a nožičky dáme variť do osolenej vody.
Keď je všetko polomäkké, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenie. Uvaríme do mäkka. Vyberieme a pokrájame na kocky, dáme do formy alebo na hlboké taniere.

Do vývaru pridáme lyžicu octu a kosti a kožky varíme ďalej.

Keď nám ostali nejaké chrupkovité kúsky, práve z nich sa najlepšie tvorí huspeninová glejovina.
Vývar precedíme a zalejeme ním pripravené kúsky mäsa.

Tip k receptu

Podávame po stuhnutí na tanieroch alebo vyklopené s cibuľou, octom a chlebom.

přidejte na:
Jozef

01. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám podobně jen přidávám při vaření bobkový list, nové koření a nedávám ocet.
Přidané ingredience: Nové koření, bobkový list

maruskaji 26. 02. 2013, 11:40

Přidat komentář