Vepřová kýta na šalvěji

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

616 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
88.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, která obalíme v mouce. Dozlatova pak kroužky osmahneme na oleji a necháme řádně okapat nebo je dáme na kuchyňské utěrky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na špalíčky cca 5x5x10 cm. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm krátce restujeme šalvěj. Pak maso na oleji se šalvějí opékáme. Dopékáme na slabším ohni. Podáváme s pečivem nebo brambory.

Tip k receptu

Pro mně je nejlepší dělat cibulové kroužky tak, že si vezmu sítko, vložím do něj cibuli a přidávám mouku a neustále to přehazuji až do té doby, než jsou kolečka stejnoměrně obalená a mouka nenadbývá.

přidejte na:
Chybějící obrázek
Vera

11. 06. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

dušanka 28. 05. 2016, 19:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné jedenie

katka16031 09. 02. 2018, 10:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborne pripravený recept

majka 19. 02. 2018, 21:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutí vynikajúco

Svetlana 26. 02. 2018, 20:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.