Vepřová panenka s nivou a anglickou slaninkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1910
kalorií
0.0g
cukrů
159.0g
tuků
108.0g
bílkovin
Příprava
Panenku si omyjeme a osušíme. Nakrájíme ji na plátky (medajlónky). Anglickou slaninu nakrájíme na tenké nudličky a na pánvi ji osmažíme. Poté na pánev přidáme panenku, kterou na mírnějším ohni osmahneme. Přilijeme šlehačku a do ní rozdrobíme nivu. Povaříme, dokud se niva "netáhne", nebo úplně nerozpustí. Nevaříme prudce, omáčka by se nám přichytávala. Nesolíme.
Tip k receptu
Místo anglické slaniny můžeme použít šunku.
Sonia00502. 01. 2011
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.