Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec se žampióny a kapií

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
730 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme hořčici, bujon a podlijeme vodou. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a kapii na nudličky. K téměř měkkému masu přidáme žampióny a kapii a dusíme do změknutí. Vše podle potřeby zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody a krátce povaříme. Podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

24. 04. 2013, Recept navštíven: 1399x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře