Vepřová plec se žampióny a kapií
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
730
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme hořčici, bujon a podlijeme vodou. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a kapii na nudličky. K téměř měkkému masu přidáme žampióny a kapii a dusíme do změknutí. Vše podle potřeby zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody a krátce povaříme. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB24. 04. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.