Vepřová plec se žampióny a kapií

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

730 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme hořčici, bujon a podlijeme vodou. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a kapii na nudličky. K téměř měkkému masu přidáme žampióny a kapii a dusíme do změknutí. Vše podle potřeby zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody a krátce povaříme. Podáváme s vařenou rýží.

přidejte na:
JanaB
JanaB

24. 04. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.