Vepřové ledvinky na celeru
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
702
kalorií
0.0g
cukrů
62.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové ledvinky omyjeme, podélně rozřízneme a vyčistíme. Opět je omyjeme a nakrájíme na plátky. Vložíme je do 1 litru vroucí vody a vaříme nejméně 30 minut, dokud nezměknou. Mezitím si očistíme a nastrouháme celer na hrubé nudličky. Jakmile jsou ledvinky měkké, tak přidáme nastrouhaný celer. Ve smetaně rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Přidáme bujón dle vlastního výběru, omáčku chvíli povaříme, odstavíme a dochutíme solí.
Vepřové ledvinky na celeru podáváme s knedlíkem.
24. 01. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.