Vepřové na celeru s hermelínem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1336
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Celer očistíme, nastrouháme na hrubé nudličky a přidáme k masu. Maso za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut. Hermelín přidáme k masu a jakmile se rozpustí, tak omáčku zahustíme škrobem rozmíchaným ve smetaně, krátce povaříme a dochutíme solí.
Vepřové na celeru s hermelínem podáváme s knedlíkem.
JanaB24. 02. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.