Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové na celeru s hermelínem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1336 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Celer očistíme, nastrouháme na hrubé nudličky a přidáme k masu. Maso za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut. Hermelín přidáme k masu a jakmile se rozpustí, tak omáčku zahustíme škrobem rozmíchaným ve smetaně, krátce povaříme a dochutíme solí.

Vepřové na celeru s hermelínem podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

24. 02. 2012, Recept navštíven: 1904x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre jedlo

11. 04. 2016, 18:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý recept, nam chutil

21. 04. 2016, 09:58

Přidat komentář

Facebook komentáře