Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1098 kalorií 9.0g cukrů 95.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a maso na menší kostky. Na lžíci oleje usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme maso, osolíme a zamícháme. Ihned zakryjeme pokličkou a dusíme na velmi malém plameni asi 30 minut a občas zamícháme. Maso pustí šťávu, ve které by se mělo udusit skoro do měkka. Poté přidáme mraženou zeleninu, zamícháme, přiklopíme poklicí a dusíme, až je zelenina skoro měkká - opět bez podlévání. Pokud musíme podlévat vodou, tak velmi málo. V 1 dcl vody rozmícháme hladkou mouku a pokrm zahustíme. Chvíli povaříme a zjemníme smetanou. Rozmícháme a necháme pouze přejít varem.


Přidat na Pinterest
JanaB

26. 11. 2011, Recept navštíven: 2693x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nič naročne a velmi chutne

10. 05. 2016, 15:23

Přidat komentář

Facebook komentáře