Chybí obrázek

Vepřové z karavanu

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

238 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
18.0g bílkovin


Příprava

Na tuku z konzervy zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, drobně nakrájené listy hlávkového salátu, podlijeme několika lžičkami vody a dusíme asi 5 minut. Na tento základ nakrájíme maso z konzervy a prohřejeme. Vše zalijeme vejcem, které jsme osolili, opepřili a necháme ztuhnout.

Tip k receptu

Můžeme ozdobit nasekanými zelenýmí natěmi a plátky rajčat.

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Teda takhle "prznit" hlávkový salát.... :-)

Ajaja 09. 02. 2010, 16:05

Chybí obrázek
Heslo sReceptů- pro gurmány v nás! A tady se vaří z konzerv?

Angel 666 09. 02. 2010, 19:24

Jiřulka
Však tě nikdo nenutí ať to uvaříš

Jiřulka 09. 02. 2010, 19:47

Ajaja
Angel - i ohřát konzervu je umění ! To by leckterý trampík potvrdil, co to udělá, když ji např. dáš ohřát a zapomeneš prorazit otvor ! To se pak servíruje i z bot, či kam všude ten obsah nalétal.... :-)))

Ajaja 10. 02. 2010, 16:50

Chybí obrázek
Ajajo, trampíkům to naberu, ale gurmánské vaření si rozhodně představuju jinak. Nevím, ale ani začátečníkům ve vaření bych nedávala návod, jak ohřát konzervu. Je spousta kvalitních, opravdu jednoduchých a zdravých jídel bez konzerv.

Angel 666 11. 02. 2010, 14:49

Ajaja
Ani já nejsem přítel konzervy... ke zdravé výživě to rozhodně nepatří, takže tento trend bych nedoporučovala.

Ajaja 11. 02. 2010, 17:10

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.