Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřové z karavanu

Vepřové z karavanu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

238 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 18.0g bílkovin

Příprava

Na tuku z konzervy zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, drobně nakrájené listy hlávkového salátu, podlijeme několika lžičkami vody a dusíme asi 5 minut. Na tento základ nakrájíme maso z konzervy a prohřejeme. Vše zalijeme vejcem, které jsme osolili, opepřili a necháme ztuhnout.

Bulb Tip k receptu

Můžeme ozdobit nasekanými zelenýmí natěmi a plátky rajčat.

Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1504x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřové z karavanu

Vepřové z karavanu

Na tuku z konzervy zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, drobně nakrájené listy hlávkového salátu, podl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřové z karavanu Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Teda takhle "prznit" hlávkový salát.... :-)

Ajaja 09. 02. 2010, 16:05

Angel 666
Heslo sReceptů- pro gurmány v nás! A tady se vaří z konzerv?

Angel 666 09. 02. 2010, 19:24

Jiřulka
Však tě nikdo nenutí ať to uvaříš

Jiřulka 09. 02. 2010, 19:47

Ajaja
Angel - i ohřát konzervu je umění ! To by leckterý trampík potvrdil, co to udělá, když ji např. dáš ohřát a zapomeneš prorazit otvor ! To se pak servíruje i z bot, či kam všude ten obsah nalétal.... :-)))

Ajaja 10. 02. 2010, 16:50

Angel 666
Ajajo, trampíkům to naberu, ale gurmánské vaření si rozhodně představuju jinak. Nevím, ale ani začátečníkům ve vaření bych nedávala návod, jak ohřát konzervu. Je spousta kvalitních, opravdu jednoduchých a zdravých jídel bez konzerv.

Angel 666 11. 02. 2010, 14:49

Ajaja
Ani já nejsem přítel konzervy... ke zdravé výživě to rozhodně nepatří, takže tento trend bych nedoporučovala.

Ajaja 11. 02. 2010, 17:10

Facebook komentáře