Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové z karavanu

Vepřové z karavanu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
238 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Na tuku z konzervy zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, drobně nakrájené listy hlávkového salátu, podlijeme několika lžičkami vody a dusíme asi 5 minut. Na tento základ nakrájíme maso z konzervy a prohřejeme. Vše zalijeme vejcem, které jsme osolili, opepřili a necháme ztuhnout.

Bulb Tip k receptu

Můžeme ozdobit nasekanými zelenýmí natěmi a plátky rajčat.


Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1700x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Teda takhle "prznit" hlávkový salát.... :-)

Ajaja 09. 02. 2010, 16:05

Angel 666
Heslo sReceptů- pro gurmány v nás! A tady se vaří z konzerv?

Angel 666 09. 02. 2010, 19:24

Jiřulka
Však tě nikdo nenutí ať to uvaříš

Jiřulka 09. 02. 2010, 19:47

Ajaja
Angel - i ohřát konzervu je umění ! To by leckterý trampík potvrdil, co to udělá, když ji např. dáš ohřát a zapomeneš prorazit otvor ! To se pak servíruje i z bot, či kam všude ten obsah nalétal.... :-)))

Ajaja 10. 02. 2010, 16:50

Angel 666
Ajajo, trampíkům to naberu, ale gurmánské vaření si rozhodně představuju jinak. Nevím, ale ani začátečníkům ve vaření bych nedávala návod, jak ohřát konzervu. Je spousta kvalitních, opravdu jednoduchých a zdravých jídel bez konzerv.

Angel 666 11. 02. 2010, 14:49

Ajaja
Ani já nejsem přítel konzervy... ke zdravé výživě to rozhodně nepatří, takže tento trend bych nedoporučovala.

Ajaja 11. 02. 2010, 17:10

Facebook komentáře