Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vrchovinský bramborák

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 35min
Nutriční hodnoty
2148 kalorií 2.0g cukrů 46.0g tuků 71.0g bílkovin

Příprava

Den předem si uvaříme brambory typu A. Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle s většími otvory,
přidáme uvařené, na kostičky nakrájené uzené maso, hrubou mouku, 2 lžíce krupice, dle potřeby sůl, rozmačkaný česnek a 3 vejce. V míse hmotu řádně rukama promícháme a promneme. Dáme do máslem vymaštěného pekáče (asi 3 cm vysokou vrstvu), vložíme do vyhřáté trouby a za mírnějšího žáru pečeme dozlatova cca 35 - 45 minut. Bramborák podáváme rozporcovaný na menší obdélníčky, můžeme přidat kyselou okurku nebo nakládanou zeleninu. Chutná skvěle teplý i studený.

Bulb Tip k receptu

můžeme přidat i majoránku


Přidat na Pinterest
planeta

30. 06. 2015, Recept navštíven: 1298x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúce

04. 12. 2015, 21:10

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

07. 01. 2016, 12:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bramborák chutí fantasticky dobre

21. 08. 2017, 19:57

Přidat komentář
hanka
chutný bramborák

hanka 10. 08. 2016, 20:48

Facebook komentáře