Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapečené fazolky s rýží

Zapečené fazolky s rýží

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1672 kalorií 1.0g cukrů 51.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme dle návodu doměkka, scedíme a dáme stranou. Rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme je a nakrájíme na větší kostičky. Cibuli nasekáme nadrobno. Rýži, kterou máme v míse stranou smícháme s rozmrazenými fazolkami, rajčaty a cibulí. Přidáme taky na jemno nasekanou saturejku. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky smícháme s parmazánem a vmícháme k rýži a zelenině do mísy. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který lehce vmícháme do směsi. Dochutíme solí a pepřem.
Zapékací mísu vymažeme tukem, naplníme směsí a vložíme do trouby předehřáté na 180°C, kde pečeme přibližně 40 minut. Můžeme podávat se zeleninovým salátem.


Ellis

10. 04. 2012, Recept navštíven: 2638x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé dobre a jednoduché jedlo

12. 01. 2017, 11:04

Přidat komentář

Facebook komentáře