Zapečené fazolky
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
784
kalorií
0.0g
cukrů
76.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Sterilované fazolky propláchneme vodou a necháme na sítku okapat. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, pak přidáme pokrájený porek, okapané fazolky, pokrájená sterilovaná rajčata a krátce podusíme. Poté ochutíme česnekem, který jsme utřeli se solí a posypeme pokrájenou šunkou. Pokapeme rozpuštěným máslem - cca 4 lžíce a krátce zapečeme v troubě.
Evík17. 09. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.